Personvern

Personvern

Denne personvernerklæringen forklarer i generelle vilkår hvordan vi beskytter personvernet til din personlige informasjon. Det vil gjelde all personlig informasjon du oppgir når du registrerer deg hos oss.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Hvilke personopplysninger vi samler inn fra deg vil avhenge av omstendighetene for innsamling og hvilken type tjeneste du ber om. Når du for eksempel vil kjøpe et produkt fra dette nettstedet, kan vi samle inn informasjon som navn, e-postadresse, leveringsadresse, faktureringsadresse og annen relevant informasjon for kjøpet.

Ettersom vi er lovpålagt å innhente ditt samtykke for innsamling av "sensitiv informasjon", vil vi anta at du har samtykket til innsamling av all informasjon som er gitt til oss for bruk i samsvar med denne policyen, med mindre du forteller noe annet.

Hvordan vi samler inn informasjon

Vi kan samle inn personlig informasjon om deg når du besøker nettstedet vårt, når du handler med oss ​​via nettstedet vårt, eller når du har kontakt med oss ​​personlig. Vi samler ikke inn noen personopplysninger uten ditt samtykke. Vi anser at ditt samtykke er gitt når du fyller ut feltene som er nødvendige for å lette en transaksjon gjennom dette nettstedet.

Hvordan vi bruker din personlige informasjon

Vanligvis samler du inn dine personlige opplysninger til følgende formål:

1. For å lette din tilgang til nettstedet, produktene og tjenestene våre

2. For å levere produkter du har bestilt fra oss

3. For å gi deg informasjon om våre produkter og tjenester

4. For å be om din mening om våre produkter, tjenester, markedsføring og nettsted.

Utlevering av personlig informasjon til tredjepart

Vi kan utlevere din personlige informasjon til andre for det formålet informasjonen ble samlet inn for eller for beslektede formål, for eksempel for å fullføre en transaksjon på dine vegne eller gi deg et produkt du har kjøpt. Vi engasjerer tredjepartsentreprenører til å utføre tjenester for oss som innebærer håndtering av personlig informasjon vi har entreprenøren. For eksempel for tiden med tredjepartsentreprenører for å:

1. Lever produkter kjøpt fra dette nettstedet

2. Gi elektronisk overføring av penger, behandling av kredittkort og relaterte tjenester

Sikkerheten til dine personlige opplysninger

Vi utførte dine personlige opplysninger trygt, og vi vil ikke handle, leie eller selge. Vi vil ta alle rimelige skritt for å sikre all informasjon vi har om deg. Personlig informasjon kan lagres både elektronisk på datasystemet vårt. Brannmurer, passord, antivirusprogramvare og e-postfilter for å beskytte all vår elektroniske informasjon.